Business

KOMPETENCEUDVIKLING

– STYRK DIN VIRKSOMHED

Skab nye muligheder og vækst med den rigtige kombination af medarbejdere, dialog, udvikling og uddannelse. Den fremsynede leder ved at fastholdelse af talent og erfaring er livsnødvendigt for virksomhedens succes. Derfor har vi udviklet KompetenceMagneten – et unikt og fleksibelt program rettet specifikt mod at udvikle en stærk seniorpoliitik og jeres medarbejdere over 50 år.

 

Forandringer og omstruktureringer er i dag en naturlig del af den daglige forretning og vil påvirke stort set alle på et eller andet tidspunkt. Sammen kan vi skabe den fleksibilitet, smidighed og robusthed, som dine medarbejdere har brug for for at trives og få succes.

 


Kompetenceudvikling, motivation og anerkendelse skaber effektive og inspirerende medarbejdere, der hæver niveauet ikke bare hos dem selv men hos alle omkring dem.

Kontakt os og lad os hjælpe dig med at udvikle dine medarbejdere! 


 

 

YDELSER

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Kontakt os i dag for at booke et foredrag, en god snak eller et møde, hvor vi sammen kan finde ud af, hvilket behov eller forløb jeres virksomhed vil få mest ud af.


 

“Vi når en vis alder, hvor mange begynder at overse os og undervurdere vores evner. Jeg har aldrig lader mig undervurdere eller overse, og det er nok en stor del af årsagen til, at jeg er nået til, hvor jeg er i dag. Det, jeg elsker ved Noble Mind, er, at det har givet mig muligheden for at tage ud til virksomheder og skabe værdi ved at vise dem, hvor meget vi over 50 år har at byde på.”

– Lene E. Kronborg