Sådan får du idéen

Sale!

Sådan får du idéen

3.299,00 DKK 2.799,00 DKK

Livet er for kort til ikke at tage chancen.

Sådan får du idéen er et af Noble Minds mest omfattende kurser. Vi har samlet alt vores bedste viden om, hvordan man får idéer og fører dem ud i livet i dette kursus.

Evnen til at få idéer er i sig selv ubrugelig, hvis du ikke kan gøre dem til virkelighed. Det ved vi bedre end de fleste. Det kræver hårdt arbejde og dedikation at skabe noget nyt.

Dette kursus er til dig, som brænder for at arbejde med dine egne idéer. De er til dig, som vil starte en virksomhed, arbejde med kunst, leve mere kreativt eller bare blive mere idérig i dit liv.

 

Varekategori:

Beskrivelse

Vi tror på…

Alle kan få idéer og være kreative, du skal blot lære hvordan.

Vi har alle drømme og veje, vi håber livet fører os hen ad, men kun de færreste af os tager skæbnen i egne hænder.

I denne MasterClass vil du lære, hvordan du gør netop dette. Hvordan du tager kontrol over dit liv, slipper bekymringerne og usikkerhederne og skaber den fremtid, du drømmer om.

Vi tilbyder…

  • 5 Moduler af 5 lektioner hver, der viser dig alt fra at få idéen til hvilke værktøjer, du skal bruge for at føre den ud i livet.
  • Massevis af videomateriale, hvor Lene Kronborg deler sin viden, personlige erfaringer og tankefrø med dig.
  • En omfattende arbejdsbog med praktiske øvelser, der lader dig implementere indsigterne og din nye viden fra kurset i dit liv let og enkelt.

Vi gør det ved…

Dette kursus er opbygget med henblik på at være praktisk og let at implementere, så du rent faktisk kan opnå det resultat, du drømmer om.

Alt for mange kurser lover evig lykke og rigdom, men uden rent faktisk konkret at fortælle, hvad man skal gøre.

I dette kursus vil du lære præcis, hvordan du får idéer og fører dem ud i livet. Der vil undervejs være øvelser og hundrevis af tankefrø, der alle lader dig bruge din nye viden til at føre dine idéer ud i livet.

Det praktiske…

HVEM: Lene Kronborg er mentor i denne MasterClass.

HVOR: Hjemme i sofaen, på kontoret, i haven eller hvorend du helst vil gøre det.