Karriere rådgivning – Mentor

Karriere rådgivning – Mentor

1.895,00 DKK

Ta magten over din karriere.

Er du uden job, kører din karriere i tomgang, er du kørt fast i dit nuværende job og savner inspiration uden, du helt kan pege på, hvad det er for forandringer, som du ønsker. Måske er chefen en plage, dine opgaver kedelige og projekterne ensformige. Med andre ord du har behov for nye udfordringer, men hvad skal det være?

Vi kan hjælpe dig med at skabe et overblik og en plan, som vil give dig arbejdsglæden og gnisten tilbage.

Varenummer (SKU): 4 Varekategori:

Beskrivelse

KARRIERE – RÅDGIVNING

Er dit job for lille til dit humør?

Kører din karriere i tomgang, eller er du kørt fast i dit nuværende job? Vores karriereprogram er din chance for at arbejde intensivt One-to-One med en højt kvalificeret karriere-konsulent. Her vil du få mulighed for at træde et skridt tilbage og revurdere dit arbejdsliv, dine muligheder og dine ønsker. Savner du inspiration, uden at du kan pege på hvilke forandringer, du ønsker, er vi her for at hjælpe dig.

Udgangspunktet er din aktuelle situation og med din erfaring og dine ressourcer som afsæt, vil konsulenten hjælpe dig med at se mulighederne, prioritere og gennemtænke næste skridt, uanset om det er et jobskifte, en mere langsigtet plan eller en mindre korrektion, du søger. Måske drømmer du om at starte din egen virksomhed, det kan vi også hjælpe dig med.


HVEM

Denne 120-minutters One-to-One session er til dig, som søger sparring i forbindelse med din karriere. Hver session bliver designet til dine individuelle behov, og vi vil bede dig om at medbringe et up-to-date CV til den første aftale.

Noble Mind arbejder udelukkende sammen med professionelle konsulenter med stor erhvervsmæssig-erfaring og tilbyder således mulighed for en indgående samtale med en kvalificeret ekspert. Vi arbejder handlingsorienteret, og du må være forberedt på aktivt at deltage i disse One-to-One samtaler.

Igennem forløbet vil vi skabe et overblik og udvikle en plan, som vil bringe dig videre i din karriere.

Vi vil sammen:

  • Skabe overblik over dine kompetencer, styrker og muligheder
  • Definere hvad et godt og personligt nydelsesfuldt arbejde er for dig
  • Skabe klarhed over dine interesser 
  • Skabe klarhed over dine udfordringer
  • Definere din værdi

KONSULENTEN (mentoren)

Facilitator: Lene E. Kronborg nyder stor anerkendelse for sin ærlige og handlingsorienterede tilgang til livet og tilbyder professionel karriere- og organisationsrådgivning ud fra en helhedsorienteret tilgang, hvilket også er filosofien bag Noble Mind. Lene er selv efter en længere sygdomsperiode blevet optaget af kroppens egen selvhelbredende kræfter, som gennem årene har givet styrke til de mange udfordringer, som Lene har været igennem. Lene har en enorm mennekselig og psykologisk viden, som hun via sit projekt “Sharing is Caring” deler ud  af. 

Lene E. Kronborg har haft flere ledende stillinger i både offentlige og private virksomheder, Politikens Hus, Nycomed, senest direktør i Keops og rektor på Niels Brock. Lene E. Kronborg er uddannet Coach, HDA,  Org. Psyk. 

”For mig handler livet om aldrig at miste evnen til at være nysgerrig og kreativ, lære nyt og møde nye mennesker.”


 

BOOKING DETALJER
Dette er en meget populær rådgivning-service, men vi vil altid forsøge at finde en tid, så hurtigt som muligt.

SPØRGSMÅL
Har du spørgsmål, eller hvis du gerne vil tale med en coach før bookingen, send os en mail, og vi vil sætte dig i kontakt med en konsulent inden for 24 timer.

TID
Første session er på 120 minutter, og de efterfølgende er på 60 minutter. Der er mulighed for både dag, aften og weekend aftaler.


 

STED

Noble Mind
Universitetsparken 7
Roskilde

Kløvermarksvej 70
København