Life coaching – Mentor

Life coaching – Mentor

1.895,00 DKK

 Skab din egen lykke

Føler du dig fastlåst, træt og udmattet, og har du brug for at få revideret dit livssyn og dit udsyn, kan det være en fordel at kontakte en professionel livsstilscoach og få hjælp til at få dit liv tilbage på rette skinner.

Fra naturens side efterstræber vi alle uanset alder, kultur og uddannelse til evig tid lykken. Men lykken er en umådelig svær størrelse, og vi har af og til en fornemmelse af at være bundet og styret af skæbnen og omstændigheder uden egentlig indflydelse. Vi er suget ind i et net, som binder os på hænder og fødder.

Heldigvis er det muligt via kognitive redskaber, strategier inspireret af kreative løsninger at bryde båndene og få et godt indholdsrigt og tilfredsstillende liv. Alt det og meget mere skal vi arbejder videre med …. Glæd dig…

 

 

 

 

Varenummer (SKU): 3 Varekategori:

Beskrivelse

SKAB DIN EGEN LYKKE


Mange oplever her midt i livet at være fastholdt i et spind af usynlige tråde, som fastholder dem i uhensigtsmæssige mønstre. 


 

pink-kugle

DIN VEJ

A butterfly lights beside us like a sunbeam. And for a brief moment its glory and beauty belong to our world. But then it flies on again, and though we wish it could have stayed, we feel lucky to have seen it”.

Lykke er en umådelig svær størrelse, og ofte har vi en fornemmelse af at være mere styret af skæbnen og omstændighederne end vores egne valg.  Alligevel stræber vi alle uanset alder, kultur og uddannelse efter lykken hele livet.

Ved at tage afsæt i det som du er god til, ved at bruge dine styrker og ved at sætte dig selv fri, vil du nå langt højere, længere og mere end du nogensiden troede muligt.

Vi arbejder både med Ekspressiv skrivning, tegning og billeder, hvilket giver dig en ny indsigt og en helt ny stemme.

Med andre ord når du tør stå ved dine meninger og leve livet, udvikler du din intelligens, følelser og tanker.

Mange af frygter succes, tænker for meget og oplever, at de spænder ben for sig selv. Bekymringer fylder for meget, og det kan være vanskeligt at finde ro og overblik i dagligdagen.

Tanker, der er fastfrosne i fortiden, giver anledning til problemer i nutiden. 

Du lære at fokusere, sætte egne mål og bruge dine styrker og talenter. Du kan lære at styre dine tanker og følelsesliv og ikke leve i dine  følelses magt.

Vi vil møde dig, der hvor du er i dit liv, og vores One To One sessioner tager afsæt i vores helhedsfilosofi og hjælper dig til at opnå glæde og lykke i dit liv.

Og husk det ikke mængden af år i dit liv, der tæller –  det er mængden af liv i dine år…


 

HVEM

Lene E. Kronborg nyder stor anerkendelse for sin ærlige, direkte og handlingsorienterede tilgang til livet og tilbyder professionel karriere- og organisationsrådgivning ud fra en helhedsorienteret tilgang, hvilket også er filosofien bag Noble Mind. Lene er selv efter en længere sygdomsperiode blevet optaget af Zen meditationen, som gennem årene har givet styrke til de mange udfordringer, som Lene har været igennem.

Lene E. Kronborg har haft flere ledende stillinger i både offentlige og private virksomheder, Politikens Hus, Nycomed, senest direktør i Keops og rektor på Niels Brock. Lene E. Kronborg er uddannet MA organisationspsykologi, coach og HD A-civiløkonom fra CBS.

”For mig handler livet om aldrig at miste evnen til at være nysgerrig og kreativ, lære nyt og møde nye mennesker.”


BOOKING DETALJER

Vores populære rådgivning-service er meget efterspurgt, men vi vil altid forsøge at finde en tid, så hurtigt som muligt.

SPØRGSMÅL

Har du spørgsmål, eller vil du gerne tale med en coach før bookingen, send os en mail, og vi kan sætte dig i kontakt med en konsulent inden for 24 timer.

TID

Første session er på 120 minutter, og de efterfølgende er på 60 minutter. Der er mulighed for både dag, aften og weekend aftaler.

STED

Du kan vælge, om du ønsker København eller Roskilde.

Roskilde 

Universitetsparken 7

4000 Roskilde

København

Kløvermarksvej 9

2300 KBH S