Mentorforløb – Mentor

Mentorforløb – Mentor

1.500,00 DKK

Varenummer (SKU): 1 Varekategori:

Beskrivelse

Mentor 


Er du overvældet, udkørt og nedslidt af tilbageslag, har du svært ved at få styr over dine mange ideer og gode intentioner? Vakler du når beslutningerne skal træffes, og oplever du gang på gang at sætte skibe i søen, som kulsejler? Føler du dig misforstået og kæmper for at blive accepteret og forstået? Har du svært ved at få mening med dit liv?


 

Disse og de “simple ” spørgsmål om, hvem vi er, hvad vi ønsker, hvordan man kommer dertil – kan ofte synes alt for store til at tackle alene.


 

DIN SUCCES ER VORES SUCCES

Noble Mind Coching (NMC) er designet til dig, som ønsker en professionel guide til at definere din karriere og dit personlige liv. Vi tilbyder dig hjælp til at finde motivationen og værktøjerne til at nå dine mål.

Vi arbejder handlings- og helhedsorienteret og kan blandt andet hjælpe dig med at:

  • Forstå din værdi, dine evner og ambitioner
  • Nedfælde og prioritere dine mål
  • Forstå og eliminere forhindringer på din vej
  • Iscenesætte hvordan du ønsker dig at leve, og hvem du ønsker at være
  • Give din stemme fylde og klang
  • Definere dit personlige Brand

FORLØB

I denne 120 minutter session vil du sammen med din personlige konsulent skabe overblik, og sammen vil I definere dine mål og de udfordringer, der kunne stå i vejen for din succes. Derefter vil I sammen skitsere vejen og de ressourcer, som du har behov for, for at nå målene.

Du kan vælge at arbejde med din personlige coach for en periode på et par uger, måneder eller længere. Tidsrammen afhænger af, hvor ofte I mødes, og hvad du håber at opnå. Efterfølgende sessioner er tilgængelige i blokke på 4 x 60 minutters sessioner.

Konsultationen kan også foregå via telefon eller Skype.


Om Noble Mind

Noble Mind er en ONE to ONE service, der fokuserer på at hjælpe dig med at udforske livets store spørgsmål inden for en personlig eller professionel sammenhæng. Ved at udforske disse spørgsmål med hjælp fra en coach, kan du maksimere dit potentiale og din vej til personlig succes.


OM KONSULENTERNE

Vi arbejder med et nøje udvalgt hold af professionelle konsulenter, coaches eller terapeuter. Hver Coach vil tage sit afsæt i den unikke Sacca metode men også bringe deres egen faglige kompetence og erfaring i spil. Sacca metoden har en helhedsorienteret tilgang og anvender et samspil af det kognitive, psykodynamisk, kroppen, kreativitet og meditation til udvikling af følelsesmæssig intelligens.

Vi tror på at placere terapi, hvor den skal være, lige i hjertet af vores hverdag, og det at konsultere en mentor/coach, psykoterapeut eller konsulent skal være så tilgængeligt og så normalt som at gå til tandlæge eller optiker.

STED

Alle sessioner foregår i vores spændende og kreative lokaler i Store Strandstræde 19, Kløvermarksvej 40  eller anden up-site adresse i København. Vi nyder undervejs kaffe, te og en lille snack.


 

BOOKING DETALJER

Vi respekterer privatlivets fred, derfor vil konsulenten kontakte dig via e-mail og arrangere en tid til den indledende session efter. Den indledende session har en varighed på 90 minutter. Yderligere ugentlige sessioner kan arrangeres direkte med konsulenten eller terapeuten.

Dette er en meget populær service, men vi vil altid forsøge at finde en tid hurtigst muligt. Bemærk venligst, at vi har behov for 2 arbejdsdage for at overføre eller tilbagebetale for en booking. Respekter venligt vores arbejde og foretag eventuelle aflysninger så hurtigt som muligt. Udeblivelser faktureres til fuld pris.

Denne første og indledende 90 minutters Session koster kr. 1.500,- inkl. logbog og en forfriskning.

Opfølgende sessioner kan bestilles i 4 x 60 minutters blokke. Prisen er  kr. 1.100,- for hver af de 4 sessioner.

Alle opfølgende sessioner kan også foregå enten via telefon og Skype.

SPØRGSMÅL

Hvis du har spørgsmål eller ønsker at tale med en coach før bookingen, send os da venligst en mail på info@noblemind.net, og vi kontakte dig inden for 24 timer.