Personlig branding

Sale!

Personlig branding

2.495,00 DKK 1.995,00 DKK

Hvad er dit brand?

Alle har et brand. Dit brand er, hvad folk siger om dig, når du forlader rummet.

Hvis du ikke aktivt skaber dit eget brand, bliver det skabt for dig. Dit omdømme og ry skal ikke sammensættes af tilfældighed. Du skal tage kontrol over det og lære, hvordan du arbejder med det og skaber det brand, der kan hjælpe dig mod dine mål i livet.

Varekategori:

Beskrivelse

Vi tror på…

Ved at skabe et stærkt personligt brand giver du dig selv den bedste mulighed for at nå dine mål. Dit brand tager du med dig overalt. Bliver du fyret eller går din virksomhed ned, så har du stadig dit personlige brand.

Men hvis du ikke aktivt arbejder med det, så bliver dit brand skabt af alle andre. Branding var engang en mulighed – i dag er det et must-have. Størstedelen af stillinger bliver besat gennem netværk. Vi ansætter dem, vi gerne vil arbejde sammen med, vi ansætter dem, som har det rette brand.

Sandheden er, at branding er alt. Når vi køber produkter, køber vi ikke nødvendigvis det bedste eller billigste. Vi køber det brand, der var bedst til at lokke os. Du skal være et brand, der lokker.

Vi tilbyder…

  • En række lektioner, der tager dig igennem hele processen bag at skabe et stærkt personligt eller professionelt brand.
  • Materiale hvor Lene Kronborg guider dig gennem kurset og deler sine personlige og professionelle erfaringer med dig.
  • En brandmanual, der lader dig implementere indsigterne og din nye viden fra kurset i dit liv let og enkelt.

Vi gør det ved...

Branding handler om løfter. Der skal være en rød tråd i vores handlinger. Der skal være balance i, hvad vi siger, tænker og gør. Hvis du er en person, der siger du gør A, men gør B, så bliver dit personlige brand utroværdigt.

Dette kursus lærer dig, hvordan du konkret arbejder med dit personlige brand, så det kan arbejde for dig – ikke imod dig. Du vil lære, hvordan du bliver en autentisk person, som folk gerne vil omgås med og arbejde sammen med. Og netop autenticitet er nøglen. Vi ved instinktivt godt, når et brand snyder os. Facaden holder ikke evigt. Derfor er det essentielt, at du skaber et brand, du kan leve op til.

Start dette kursus allerede i dag, så du kan komme ét skridt nærmere at nå dine mål – personligt og professionelt.

Det praktiske…

HVEM: Lene Kronborg er mentor på dette kursus.

HVOR: Hvor som helst og når som helst, da kurset er online.