Personlig branding – Mentor

Personlig branding – Mentor

1.895,00 DKK

Personlig Branding

Branding er strategisk dygtighed, mave-fornemmelse og et godt øjemål.

Lad os starte  med at fejre livet og hinanden – fordi du allerede er speciel – ingen andre i hele verden er som dig. Du er allerede et BRAND, men du er bare ikke opmærksom på det. Med din personlighed, uddannelse, fortælling og udseende har du allerede en platform. Om du kan li den eller ej, er en anden sag.

Men den gode nyhed er, at du med de rette redskaber kan skabe nøjagtig det Brand, som du gerne vil have, så måske er det på tide at udnytte dit personlige talent og vise verden, hvad du egentlig kan.

Spørgsmålet er blot, om du har modet … Mange har ikke!

Varenummer (SKU): 5 Varekategori:

Beskrivelse

Sæt dit aftryk i sneen

 

“Det gør ikke noget at være født i en andegård, når bare man har ligget i et svaneæg…”

 

PERSONLIG BRANDING

Uden brand – ingen forretning! Branding er strategisk dygtighed, mave-fornemmelse og et godt øjemål.
Lad os starte med at fejre livet og hinanden – fordi du allerede er speciel – ingen andre i hele verden er som dig. Du er unik, og du er allerede et BRAND, men du er højst sandsynlig ikke opmærksom på det. Med din personlighed, uddannelse, fortælling og udseende har du allerede en platform. Om du kan li den eller ej, er en anden sag.

Men den gode nyhed er, at du med de rette redskaber kan skabe nøjagtig det Brand, som du gerne vil have, så måske er det på tide at udnytte dit personlige talent og vise verden, hvad du virkelig kan.

Spørgsmålet er blot, om du har modet … Mange har ikke!

PERSONLIG STRATEGI

Vent et øjeblik .. Strategi er business og ikke en personlig ting. FORKERT.

Personlig branding bør være en bevidst strategisk indsats, som skal prioriteres på lige fod med andre marketingaktiviteter – individuelt som organisatorisk. Vi arbejder med alle væsentligste elementer inden for Personlig Branding, og vi kan tilbyde dig flere veje – frem til din egen helt Personlige Brandingsstrategi.

DIT PERSONLIGe  BRAND

Din personlige værdi!
Mange mennesker har svært ved at se egen personlige værdi. Så hvorfor ikke starte med en lille udfordring? Min udfordring til dig er: Fra nu af skal du se dig selv som et unikt, personligt brand, med masser af værdi, prøv dernæst at lægge mærke til, hvad det gør ved dig og ved din fremtoning. 

UDBYTTE

Efter endt seance vil du se dig selv med nye øjne og opleve, at dine egne personlige aktier og ”markedsværdi” er steget betydeligt, og du vil være klar til at erobre verden uden nogensinde igen at se dig tilbage.

Historien om din person eller din virksomhed skal pakkes ind i en god fortælling. Story telling er et godt redskab til at pakke en lidt kedelig salgstale ind i en mere interessant, lækker og kulørt indpakning og husk uden brand – ingen forretning.

BOOKING DETALJER
Mange vælger at kombinere denne med en af vores andre ONE TO ONE sessioner.

SPØRGSMÅL
Har du spørgsmål, eller hvis du gerne vil tale med en coach før bookingen, send os en mail, og vi vil kontakte dig inden for 24 timer.

TID
Denne session er på 60 minutter. Der er mulighed for både dag, aften og weekend aftaler.

STED
Noble Mind HQ
Store Strand Stræde 4.sal, th.
København

Vi har desuden kontor på Amager og Roskilde.

Yderligere information

Størrelse 2 cm