Sådan får du råstyrke

Sale!

Sådan får du råstyrke

995,00 DKK 795,00 DKK

Du skal være modstandsdygtig.

En sandhed vi alle lærer i vores liv, er, at verden er et hårdt sted at leve i. Der er mindst ligeså mange udfordringer, som der er heldige lykketræf – og nok også flere.

Vi kæmper alle med at få arbejde og hverdag til at hænge sammen. Vi læser om, hvordan “alle succesfulde mennesker gør de her 50 ting” og “10 enkle råd til at få work/life balance”, men sandheden er, at der ikke findes nogen hurtig løsning.

Dette kursus lærer dig derfor, hvordan du bliver et stærkt og modstandsdygtigt menneske, der kan håndtere alt, verden smider efter dig. Kurset taget ikke udgangspunkt i løse løfter, men derimod i konkrete råd, du kan implementere i dit liv i dag.

Varekategori:

Beskrivelse

Vi tror på…

Råstyrke handler om at være modstandsdygtig overfor, hvad livet bringer.

Vi møder alle perioder i vores liv, hvor udfordringer får overtaget. I de perioder kan vi enten vælge at overgive os eller at kæmpe. Du skal kæmpe.

Vi har alle inde i os selv redskaberne til at blive lykkelige. Ét af disse redskaber er vores indre råstyrke.

Din råstyrke er din udholdenhed og ihærdighed. Det er den indre styrke, der lader dig stå imod udfordringerne og klare dig igennem svære tider.

Men råstyrke er noget, der skal kultiveres og forstærkes. Hvis du arbejder med din indre råstyrke og forstærker den, så vil du opdage, at du er i stand til at klare, hvad end verden sender din vej.

Vi tilbyder…

  • 3 sektioner, der dækker over alle aspekter af indre råstyrke, samt Lenes 9 råd til at kultivere din råstyrke.
  • Videomateriale hvor Lene Kronborg guider dig gennem kurset og deler sine personlige og professionelle erfaringer med dig.
  • En arbejdsbog med praktiske øvelser, der lader dig implementere indsigterne og din nye viden fra kurset i dit liv let og enkelt.
  • E-Bogen “Sådan får du råstyrke”.

Vi gør det ved...

Når man taler om råstyrke kan det hurtigt komme til at lyde lidt popsmart, men det er ikke vores tilgang. Dette kursus lærer dig en anerkendt metode, samtidig med at vi giver dig 9 enkle regler til at kultivere den indre råstyrke.

Kurset vil ændre din holdning til dig selv, dit syn på verden og gøre dig klar over, hvor kernen i dit liv befinder sig.

Kurset tager udgangspunkt i, hvad råstyrke rent faktisk er for derefter at vise, hvad der skader råstyrken, hvordan du påvirker den og sidst vil du få at vide, hvor du skal starte for at omsætte din nye viden til konkret handling.

Det praktiske…

HVEM: Lene Kronborg er mentor på dette kursus.

HVOR: Hvor som helst og når som helst, da kurset er online.