Sådan slipper du bekymringerne

Sale!

Sådan slipper du bekymringerne

995,00 DKK 795,00 DKK

Vi grubler over fortiden og gruer over fremtiden.

Men der er ingen garanti for, at nogle af vores bekymringer rent faktisk bliver til noget – men de holder os tilbage.

Bekymring påvirker din krop og kan føre til stress, angst og kan gøre dig alvorligt syg. Du skal derfor lære, hvordan du giver slip på bekymringerne og frygten.

Er det nemt? Nej… Men det kan læres!

Varekategori:

Beskrivelse

Vi tror på…

Alle har enorme mængder potentiale inden i sig, men alt for ofte bliver vi holdt tilbage og forblændet af vores egen usikkerhed, frygt og bekymring.

I dette kursus lærer du, hvordan du giver slip på dine bekymringer og fratager dem deres magt over dig. Du vil opdage, at du har evnen til at nå alle dine mål, når du først lærer at springe ud i det på trods af frygt.

Bekymringer er essentielt tankevaner, der er indlærte over tid. Kroniske bekymringer leder til sygdom og en dårligere livskvalitet. Hvis du ikke giver slip på dine bekymringer, vil de ende med at paralysere dig.

Vi tilbyder…

  • 3 sektioner, der hver beskriver én af hjørnestenene i at slippe af med sine bekymringer.
  • Videomateriale med Lene Kronborg, som deler sine personlige og professionelle erfaringer med dig.
  • En arbejdsbog med praktiske øvelser, der lader dig implementere indsigterne og din nye viden fra kurset i dit liv let og enkelt.
  • E-Bogen “Sådan slipper du bekymringerne”.

Vi gør det ved…

Dette kursus er opbygget på en måde, der tager udgangspunkt i dig. For at slippe af med dine bekymringer skal du først lære, hvad de er. Dette kursus vil derfor først vise dig, hvad bekymringer er, og hvordan de opstår.

Dernæst fokuserer vi på, hvorfor vi bekymrer os, da du ved at være opmærksom på problemets årsag kan lære at modvirke det.

Sidst gør kurset dig i stand til at give slip på bekymringerne gennem en række konkrete øvelser og handlinger og vaner, der skal implementeres i dit liv. Du vil opleve, at kurset giver din mere gåpåmod. Det er et ord, der bliver smidt rundt for tiden, men hvis du dedikerer dig til det, som kurset vil lære dig, bliver det en realitet.

Det praktiske…

HVEM: Lene Kronborg er mentor på dette kursus.

HVOR: Kurset er online og kan tages når som helst og hvor som helst.