Skriv dig glad

Sale!

Skriv dig glad

1.995,00 DKK 1.495,00 DKK

Ekspressiv skrivning

Hvorfor skal du lære at skrive?

Det skal du fordi, skrivning er et redskab, der kan bære dig igennem de perioder, hvor motivationen vakler, og hvor det er svært at se lyset i mørket.

Vi lover aldrig guld og grønne skove på inden tid, men vi lover, at hvis du dedikerer til at lære om ekspressiv skrivning, så giver du dig selv et våben mod angst, depression og bekymring, der hurtigt kan blive dit kæreste eje.

 

Varekategori:

Beskrivelse

Vi tror på…

Du kan skrive dig fri af bekymring, angst og ud af dine problemer.

Det lyder som en utopisk drøm, men det er det ikke. Det er veldokumenteret, at ekspressiv skrivning er et fantastisk redskab til at gøre dig stærkere og lykkeligere.

Skrivning tvinger os til at granske os selv og vores tanker. Det tvinger os til at tage ansvar for os selv og sætte os i andres sted. Dette online kursus lærer dig, hvordan du bruger ekspressiv skrivning til at blive gladere i livet.

Vi tilbyder…

  • 6 moduler, der hver indeholder en række lektioner om ekspressiv skrivning.
  • Videomateriale hvor Lene Kronborg guider dig gennem kurset og deler sine personlige og professionelle erfaringer med dig.
  • En arbejdsbog med praktiske øvelser, der lader dig implementere indsigterne og din nye viden fra kurset i dit liv let og enkelt.

Vi gør det ved...

Skrivning er ikke bare en simpel handling, men en kompleks aktivitet, der kræver omtanke. Vi lærer dig om ekspressiv skrivning ved at tage udgangspunkt i anerkendt teori fra eksperter.

Hos Noble Mind har vi selv efterprøvet vores egne metode – vi har taget vores egen medicin – og vi giver ikke råd, vi ikke selv har oplevet effekten af. Vi ved, at skrivning er et fantastisk værktøj til at komme igennem livets svære perioder. Er du blevet fyret, skilt eller har du oplevet tab, så er dette kursus perfekt for dig.

Kurset vil ændre din holdning til, hvad skrivning er, og det vil ikke være nemt. Det er nemlig ikke nemt at skulle granske sig selv og være hudløst ærlig, men det betaler sig!

Det praktiske…

HVEM: Lene Kronborg er mentor på dette kursus.

HVOR: Hvor som helst og når som helst, da kurset er online.