Hvorfor vælge os


Professionel rådgivning

Med en professionel, innovativ og ikke mindst holistisk tilgang adskiller Noble Mind sig fra alle andre virksomheder

I Noble Mind arbejde vi med en kombination af E- læring og fysiske kurser.

På den måde får du den absolut bedste læring.  Ofte har vi et opstarts seminr – dernæst arbejder du selvstændigt, hvoefter vi mødes igen. Forsknignviser at det er den bedste måde at lære på.

Vi skaber udviklende forandriger, teambuildings workshops. helt unikke workshops hvor den enkelte er i centrum.

Vi er specialister i forandringer, branding og at et team til at arbejde sammen.

Vi kan gøre dig og dit band et stand out.

Vi gør dig til en autoritet i markedet, således at du ganske enkelt vil tage ejerskab af din niche.

 


Lene Kronborg

Lene E. Kronborg

BEGYND AT TÆNKE PÅ DIG SELV SOM ET BRAND 

For mange mennesker tror, ​​at hvis de holder hovedet nede og arbejder hårdt alle døgnets timer, vil de blive belønnet og anerkendt for deres indsat.  Men det er simpelthen ikke sandt mere. Du må skille dig ud, du er nødt til selv at skabe dig en position, så du bliver top of mind hos dem, du vil have i tale. Uanset om du er jobsøgende, iværksætter, designer, virksomhedsejer eller konsulent, må du arbejde med din position, så du bliver den, der bliver valgt  – først. I dag har du alle muligheder for at skabe dig et stærkt brand, som er STAND OUT FROM THE CROWD.

Spørgsmålet er således ikke længere, OM du har et personligt brand, men mere OM du vælger at udnytte det til din egen personlige fordel. Mange nye virksomhedsejere overser vigtigheden af branding og, at de er lig med virksomhedens brand.

 

Tro det eller ej, det behøver ikke at tage flere år at udvikle et stærkt brand, men det kræver vedholdenhed og tålmodighed.

Kontakt mig her os lad os samme gør dig og din virksomhed til et stærkt stand out brand.

Lene er forretnings- og brandingsguru og har arbejdet med personlig udvikling, marketing og branding i mere end 20 år. Hun har arbejdet med branding i flere større virksomheder som Novatis, Nycomed, Keops og City 2. I de senere år har Lene inddraget den psykologisk tilgang, ud fra en viden om, at du i dag er nødt til at have en historie at fortælle for at blive en autoritet i din niche.

Hvad er din historie, skal den ikke fortælles?

KONTAKT

Skynd dig at kontakte os her og lad os give dig en ide om dine muligheder.

Skriv til: lenekronborg@noblemind.net, og vi skal komme tilbage til dig så hurtigt som muligt.