KompetenceMagneten


KompetenceMagneten

 

KompetenceMagneten

Fremsynede virksomheder

Fremsynede virksomheder fastholder og rekrutterer seniorerne på deres kompetencer. Kompetencer som både virksomhed og medarbejder forstår at anvende og udvikle.

Fremsynede virksomheder fokuserer på, at den danske arbejdsstyrke kommer til at bestå af en større andel af ældre medarbejdere – og at der bliver rift om de små fødselsårgange, der nu er på vej ind på arbejdsmarkedet.

Værdiskabende arbejdskraft

The Blue Zones

Programmet tager afsæt i – The Blue Zones, PURPOSE OF LIFE. Hvilket er de tidszoner  i livet, hvor vi forstår meningen med vores liv, mærker at vi gør en forskel personligt og professionelt. Det er i de perioder, hvor vi en den bedste udgave af os selv. Selv sagt er det også i de perioder i livet, hvor vi er motiverede og yder vores bedste. Det er her glæden og energien ligger. Forsking fastslår, at og at effektiviteten stiger og de bedste og mest innovative idéer bliver skabt i fora med stor aldersspredning.

Vi hjælper virksomheder med at finde disse områder for deres aktive medarbejdere –  blomstrer og er i en Blå Zone. Det er i de perioder af livet, hvor vi blomstrer og trives.

 

Indhold i KompetenceMagneten

Med afsæt i en kompetenceafklaring: Værdi – og kompetenceafklaring, præferencer og det underliggende jeg – hvilket er det ubevidste, skabes en karriereplan.

Vi arbejder med hele organisation og ønsker at skabe stolthed i organisationen.

Vi arbejder med:

  • Perceptions in the past
  • Present Perceptions
  • Perceptions in the future

 

Download kort præsentation her 

KONTAKT  os her for en personlig præsentation

 

No Comments

Comments are closed.