Levering

LEVERING AF DINE VARER 

Vi gør alt for at pakke og levere din ordre hurtigst muligt.

Vi har gjort det nemt for dig. Når du handler hos os, betaler du kun 25 kr. i fragt.

Når du har gennemført et køb i vores webshop, vil du modtageren ordrebekræftelse per e-mail, og der vil gå 3-5 hverdage, før du modtager dine varer. Vi sender i udgangspunktet altid hele ordren i samme forsendelse – hvis der fraviges herfor, vil du blive kontaktet. Vi sender kun til adresser i Danmark.

Hvis varen ved modtagelse viser tegn på transportskade, skal du som køber selv kontakte Post Danmark eller transportfirmaet herom. Noble Mind Webshop er ikke ansvarlig for dækning af transportskader.

Vi vil bestræbe sig på at levere Produkt (er) så hurtigt som muligt efter bekræftelse af din ordre. Men vi kan ikke acceptere ansvar for tab eller skade forårsaget af en eventuel forsinkelse i at levere produktet (erne). Vi vil forsøge at holde dig orienteret i tilfælde af forsinkelse.

Levering vil være til den adresse, som du har angivet ved bestilling. Vi leverer kun varer i Danmark.

Så snart Produktet (er) er leveret til dig, er du bliver ejer af dem, Produktet (er), og risikoen overgår til dig. Det betyder, at du vil være ansvarlig for eventuelle efterfølgende skader, tab eller ødelæggelse af Produkt (er).

FØLG DIN ORDRE

Du kan følge din ordre ved at benytte det track & trace link, du modtager i mailen med din faktura.

Bemærk – Noble Mind tager forbehold for tastefejl, prisændringer, ekstraordinær travlhed og lagerstyringsfejl