Mentor

Mentorforløb

Uanset om du ønsker at hjælpe dine medarbejdere med at udvikle deres fulde potentiale, eller du selv har behov for hjælp til  at booste din karriere, planlægge din næste livsfase eller bare give livet et spark, så kontakt os. 

Vores coaching handler ikke om omsætning, prestige, eller hvor stor din virksomhed er. Det handler om forståelse, tilgængelighed og om at levere et forløb, der matcher individuelle behov, lokale kulturelle normer og dine mål.

Et mentorforløb hos Noble Mind tager hele dit liv i betragtning og hjælper den enkelte med at designe et liv, som giver mening.

 

Alt for mange udnytter ikke mulighederne og tager til takke med, hvordan end livet nu ser ud, men det behøver ingen. Med en bevidst og dedikeret indsats kan alle skabe det liv, de gerne vil leve.

 

 

 

Livslang læring

Vejen til målet er at lære at genopfinde sig selv. Vi har flere kompetencer, end vi går og tror, og vi kan lære uanset vores alder. Hos Noble Mind tror vi på livslang læring.

Vores krop, tanker og følelser kan ikke adskilles. De eksisterer sammen i symbiose. Du kan derfor ikke blot fokusere på én af dem og regne med at se forandring i dit liv. Du er nødt til at lave en plan, der omfatter hele dit liv.

Gennem et mentorforløb hos os vil du blive i stand til at se præcis, hvad du gerne vil have ud af livet, og du vil få adgang til KompetenceMagneten, der indeholder online kurser, seminarer og viden, der lærer dig, hvordan du når dine mål.

 

 

 


“Med mange års erfaring fra erhvervslivet og et privatliv, der mildest talt
har budt på udfordring efter udfordring og givet mig utallige op- og nedture
kan jeg vejlede og møde folk, hvor de er netop nu i deres liv.
Der er ingen utopisk lynkur at finde hos mig – ingen tomme løfter – kun løftet om,
at hvis du er villig til at gøre noget, så skal jeg nok vise dig, hvor du starter.”

– Lene E. Kronborg