Mentor


Mentor og Coaching

Er du kørt fast i livet og står med følelsen af, at du ikke får det ud af livet, som du gerne vil? Udvikler din karriere sig ikke i den retning, du gerne vil have den til, eller går det bare for langsomt? Uanset hvad din udfordring er, vil det unægteligt være en kæmpe hjælp at få revideret dit syn på livet.

Hos Noble Mind tror vi på, at hvis man vil forbedre ét aspekt af sit liv, er man nød til at have en holistisk tilgang og se på helheden. Vores krop, sanser, tanker, følelser og sind kan ikke adskilles. De eksisterer sammen i symbiose. Du kan derfor ikke blot fokusere på én af dem og regne med at se en stor forandring i dit liv.

Det jeg kan hjælpe dig med, er at komme på rette spor. Jeg vil gøre dig i stand til at se præcis, hvad du vil have ud af livet, for kun ved at være ærlig omkring hvad du vil have i livet, kan du reelt søge mod det. Med mange års erfaring fra erhvervslivet, samt mine egne personlige op- og nedture vil jeg vejlede dig ved at møde dig der, hvor du er i dit liv. Der er ingen utopisk lynkur at finde hos mig – kun et løfte om at hvis du er villig til at gøre noget ved dine udfordringer, skal jeg nok vise dig, hvad du skal gøre.