Om

 

Lene Kronborg

Lene E. Kronborg

Ekspert i forandring og udvikling

Lene er Noble Minds founder og daglige leder.

Virksomheden blev skabt med et ønske om at dele Lenes viden og erfaringer – både personlige og professionelle – med verden. Siden opstart har Noble Mind hjulpet utallige individer og virksomheder med at blive succesfulde gennem coaching, mentorforløb, foredrag, seminarer og online kurser.

I de seneste år har Lene opbygget et kompetencecenter, hvor alle kan lære, hvordan de skaber en plan og når deres mål. Med en spændende og varieret baggrund, der omfatter en lang karriere som leder i medicinal-, detail- og reklamebranchen, en Ba. Sc. in Nursing, civiløkonom fra CBS, Ma. Sc. Psychology of Org. fra RUC matcher Lene akademiske og professionelle indsigter med det virkelige livs visdom.


Se hvad andre siger…


“Hvad gør dig eller din virksomhed speciel? Hvorfor skal kunderne købe af dig? Det svarede Lene E. Kronborg på i en fantastisk workshop. Inspirerende. Brugbart. Lige til at gå til. Tårnhøj kvalitet. Lærerigt!”

– Mette Mikkelsen, direktør, Erhvervsforum Roskilde.

 

“Alletiders kursus i branding ved Lene Enberg Kronborg fra Noble Mind. Når vi deler viden, bliver vi alle klogere.”

– Nanna Paludan Feld, specialist supply change management, Chainable Consulting.

 

“Spændende og utrolig nærværende workshop. Virkelig et godt kursus, hvor jeg fik mange gode pointer med hjem.”

– Torben Røssell, direktør, Røssell Finance.


Livets skole

Lene har sine erfaringer fra livets skole. Hun har været direktør, hun har været lam, hun har været oppe, hun har været nede – men én ting er sikkert… hun ved, hvordan man genopfinder sig selv.

En alvorlig sygdom ændrede hendes liv, og hun måtte acceptere at være sat skatmat i flere år. Men i Noble Minds ånd formåede hun at rejse sig igen og skabe den virksomhed, hun altid havde drømt om.

Se filmen om Lenes vej tilbage her.

Find Lene på LinkedIn.


“Hvis du ikke har et mål med dit liv,
så bestemmer andre for dig.
Når du står midt i livet, skal du
designe et liv, der er rigtigt for dig.”
– Lene E. Kronborg