Outplacement

Professionel outplacement

Vores Outplacement Program er designet til at skabe unik og optimal udvikling for den enkelte og for virksomheden. Vores fokus er at skabe nye muligheder, vedholde stærke relationer og realisere karrieredrømmen.

 

[grid_6]

[/grid_6]

[grid_6 class=”last”]

 

Nye muligheder

Du skal vælge Noble Mind, fordi vi ved, hvordan vi skaber de bedste muligheder for at få et nyt job, en ny karriere eller starte egen virksomhed virksomhed.

Hvad er særligt ved Noble Minds outplacement

Noble Minds Outplacement er et 5 trins udviklingsforløb, som tager hånd om det hele menneske. Vores afsæt er det enkelte menneskes behov, og vi hjælper en person hele vejen med at få et nyt job, karriere eller stoifte egen virksomhed. 

Vores program er en enestående mulighed for selv at sammenstille et program alt efter, hvor den enkelte ser sig selv lige nu og her.

 

 

 

 

Hvordan?

Forløbet kan være 1:1, on line eller en kombination. Desuden tilbyde vi fysiske seminarer, workshops, online kurser og sparring.

Uanset programtype står vores eksperter i personlig branding og karriererådgivning klar til at hjælpe jeres medarbejdere med at finde deres næste rolle i livet. Vi tager udgangspunkt i individer, og alle får en individuel plan under forløbet.

 

Kontakt os i dag for en uforpligtende samtale om, hvorvidt vores Outplacement Program er det rette for dig.