Priser


Foredrag

Ønsker du at booke et af mine mange foredrag.

Kontakt mig HER


Konsulent

Har du en særlig marketing -eller brandingopgave, er du velkommen til at kontakte mig for en special aftale. Vi kan løse stort set alle opgaver, da vi har et stort netværk af samarbejdspartnere. Alle nøje udvalgt ud fra deres kompetencer, men i høj grad også ud fra deres personlige værdier. Derfor kan vi hjælpe dig og din virkomhed godt i gang.
Vi starter altid med en 360 graders analyse af dig og din virksomhed, ud fra det lægger vi en god og brugbar plan.

Man kan ikke bygge en pyramide uden at have et solidt fundament på plads, derfor skal du også have et stærk fundament.

Kontakt mig HER


Mentor

Har du behov for en mentor, en wingman? Er du kørt fast, har du brug for et godt råd, test af dit koncept. Er du ved at opbygge en ny virksomhed men er i tvivl om, hvordan du skal gribe det an, så kontakt mig her for en afklarende snak.

Er du blevet opsagt, eller vil du bare noget helt andet, så skynd dig at kontakte mig, der er ikke et øjeblik at spilde.

Kontakt mig HER


Klippekort og Årskort

Du kan vælge at booke en enkelt time, hvis det ikke er nok, kan du vælge at booke et lidt længere forløb, på enten 5 eller 10 timer. Spar op til 30% eller endnu mere ved at få et Vip medlemsskab – dvs. en fast årsaftale.

Alternativt kan du bestille et klippekort. Du bestemmer helt selv. Her er alt nemlig synligt og åbent – ingen ubehagelige overraskelser.

 

Klik HER eller på billedet herunder og bestil, det som passer dig bedst.