Privat

Professionel og personlig karriererådgivning

Få adgang til ekspert rådgivning, boost din karriere med ny viden og nye kompetencer, afdæk dine fremtidsmuligheder, få et nyt job, start en virksomhed eller planlæg en helt ny karriere.

Vi er eksperter i branding og karriererådgivning, og vi ved, hvor svært det er at stå overfor en stor (eller mindre) forandring. Den næste livsfase lurer, pensionen er i sigte, jobbet er blevet kedelig rutine, der skal ske noget nyt – hvad end for en forandring, du står overfor, er vi klar til at hjælpe dig.

 

 

[grid_6]

[/grid_6]

[grid_6 class=”last”]

KompetenceMagneten

Med  KompetenceMagneten, har vi skabt en stor samling af online kurser, seminarer og foredrag, alle til formål at udvikle dine kompetencer og hjælpe dig godt videre. Med afsæt i en 360-graders analyse skaber vi en karriereplan for dit liv, og for hvordan du når dit mål i praksis.

Der eksisterer uendelige mange kurser og forløb, der lover rigdom og lykke, men sandheden er, at det bare ikke er nemt. Det kræver handling og dedikation til processen at ændre sit liv.

 

Kompetencecenter med holistisk tilgang

Med en holistisk tilgang har vi skabt et ret unikt kompetencecenter med viden og erfaring til rådighed for dig, som er klar til at ændre dit liv. Vi isolerer nemlig ikke blot dit arbejde eller privatliv, men arbejder derimod ud fra en viden om, at hele livet hænger sammen.

Som Noble Minds founder og daglige leder ved Lene E. Kronborg, hvordan du designer det liv, du gerne vil leve – hvordan du genopfinder dig selv. 

 

Gå ind på siden kurser og se vores online kurser, seminarer og foredrag eller kontakt os i dag for at få en samtale om, hvordan vi kan sammensætte et mentorforløb, der passer til netop dig.

 

KONTAKT 

 

 

 

 


“Livslang læring er helt klart en hjørnesten
i min filosofi. Kan vi grine, tænke og gøre, kan vi altid udvikle os.
Men det er netop det, der er humlen – vi skal gøre. Jeg har ikke tal på, hvor mange
jeg har talt med, som vil det ene og andet, men som, når det kommer til stykket,
ikke rent faktisk vil gøre noget. Du kan bare ikke forvente,
at der sker noget nyt, hvis du ikke er villig til
at gøre noget nyt.”

– Lene E. Kronborg