Noble Mind


Velkommen til Noble Mind


Det er ikke mængden af år i dit liv, der tæller –  det er mængden af liv i dine år…


Lene E. Kronborg. Stifter af Noble Mind, MA. org, Psykologi, HD.A. Mentor, forfatter, foredagsholder. Læs mere her.

Noble Mind åbner døren til livsglæden!

Vores mission i Noble Mind er at koble videnskab, leg og glæde sammen. Vi udvikler livskloge kurser og workshops, alle rodfæstet i anerkendt forskning. Derudover skriver  vi bøger og udvikler Magazinet, Noble Life.

Vi samarbejder med nogle af de førende psykologer i verden og ser en ære i at være positive, autentiske og innovative, og vi deler gerne ud af vores viden.

Endelig er vi i gang med at opbygge Noble Life Lounge  – et støttende fællesskab. Et innovativt og nyskabende forum, hvor ideer, oplevelser og passion mødes.

images-117

 


Din Drøm – din Passion  – dit Liv 

Se på den voldsomme energi og kraft et nyforelsket par udstråler, den kan ses og mærkes men ikke umiddelbart måles… (og har derfor ingen videnskabelig objektiv realitet) … men hvilken urkraft ligger der ikke bag…

Midt i livet sætter alt for mange desværre livet på autopilot, fordi de ikke ved, hvad de vil og kan. De har glemt, hvad der er sjovt, glemt deres styrker og tilsidesætter egen drøm og lykke for andres

Drømmen er forsvundet og erstattet af en snigende utilfredshed. Den tidligere så smukke vision er fortrængt, og mange føler sig fortabt – “lost“. Hvad skal jeg bruge mit liv på? Min karriere har toppet, børnene er fløjet hjemmefra, og alderstegnene sniger sig ind på en. Min mand har forladt mig til fordel for en yngre model. Hvad er jeg egentlig god til? Forbliver jeg rask og frisk? Hvad skal mit liv de næste 25 – 30 år bestå af ? Spørgsmålene er mange, og bliver de ikke besvaret, vil de sætte sig til permanente bekymringer, spændinger og smerter.

Vi hjælper dig med at finde svarerne – styrken, livsmodet og livsglæden.

Hvad er det, som du brænder for, hvad er det, som du kan forelske dig i?

 


Frihed 

På et eller andet tidspunkt i livet kulsejer vi, det er ikke et spørgsmål om – men om hvornår.

Spørgsmålet er derfor, hvordan vi reagerer, når det sker, og om vi har modet, viljen og redskaberne til at komme tilbage. I Noble Mind hjælper vi dig med at finde din Nordstjerne – således, at du igen kommer på rette kurs.

 

Fem ting vi fortryder på vores dødsleje

Vi kender alle Bronnie Wares bog om de 5 ting, døede fortryder på deres dødsleje.

 

Jeg fortryder, at jeg ikke turde lade mig selv være lykkelig.

 

Jeg fortryder, at brugte mit liv på at leve op til andes forventninger og ikke mine egne.

 

Læs om alle fem her i en spændende artikel fra the guardians.

Med andre ord handler det om at tillade dig selv at være lykkelig og om at gøre det, man har lyst til. Hvis du ikke gør det, vil du fortryde. Vi må tillade os selv at leve et autentisk liv med friheden til selv at bestemme, hvad der er vigtigt og rigtigt for os. 

Husk, det du søger finder dig, så vi søger, finder, græder, ler og  –  udvikles. 

 


knapBevæg og Bevar dig…

Vores tilgang er handlingsorienteret og holistisk, hvilket  betyder, at den guddommelige krop, de fantastiske sanser, de flygtige tanker, subtile følelser, og den eventyrlystne fantasi ikke kan adskilles.

Man genvinder ikke sin styrke, kraft og ynde ved at ligge på en briks og tale, ej heller ved at drukne sig i stimulanser. Men derimod ved at mobilisere sin krops energi, sine sanser, sit livsmod, kreativitet og den indbyrdes samhørighed.

Sammen er vi stærke, og vi må aldrig tabe hinanden af syne på livets vej.


Vi beder dig om at folde dine vinger ud
og flyve, hvorhen du lyster.
Vi er et sted i nærheden, 
men det er dig, som viser vejen og retningen.